CANTINA CALIENTE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 41 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cantina Caliente. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 22:07 Salade met de paddestoelen was lekker. De patatas bravas waren niet allemaal zacht. Zaten een aantal harde stukken tussen. De verpakking van de nacho’s kan handiger in plaats van een pizzadoos te gebruiken.
17 sep 2022 om 21:32 De chicken wings waren droog en taai, de burrito barbacoa rund was oké. Bespaar je de moeite.
31 aug 2022 om 21:13 Die kantine kan ‘Caliente’ heten maar het eten was verre van dat. Zo koud dat de ijsberen op de Noordpool er kippenvel van zouden krijgen. Daarnaast gebrek aan ingrediënten. Voornamelijk rijst, skeere zooi. 90 min wachten op een 3e wereldmaaltijd.
16 jun 2022 om 8:27 Helaas waren de nachos koud, toch proefde je dat het uitstekende chips waren. Helaas waren de bakjes zure room en salsa opengegaan. De papieren tas was op een plaats helemaal doorweekt en kapotgegaan, waardoor mijn spullen onder de zure room kwamen.
5 jun 2022 om 20:00 Goede vegetarische burrito
18 mei 2022 om 15:15 Het eten was ok maar niet indrukwekkend.
16 mei 2022 om 8:48 Heerlijk eten, supersnel bezorgd
15 mei 2022 om 20:23 2x quesadillas en 1x nachos besteld, helaas, het was echt geen succes…
6 mei 2022 om 18:40 Bestelling was 40 minuten later dan ik had gevraagd, hierdoor was ik te laat voor een belangrijke afspraak. burrito was verder lekker.
5 mei 2022 om 11:36 Niet tevreden over prijs kwaliteit. Niet echt lekker. Droog. Wel duur. Lang wachten.
2 mei 2022 om 22:01 Vega quesadilla en burrito waren heerlijk!
25 apr 2022 om 16:50 Nachos waren teleurstellend, een berg chips met wat gesmolten kaas en een bakje saus erbij. Buritto met rundvlees was droog, zat eigenlijk geen saus in. Quesadillas waren wel ok. Al met al slecht voor de prijs die je er voor betaald.