CANTINA CALIENTE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 64 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cantina Caliente. Meer weten? Ontdek meer

19 dec 2023 om 22:40 Prima eten, maar wel erg kleine porties.
19 dec 2023 om 20:02 Het eten was koud, we moesten het weer warm maken in de oven
11 dec 2023 om 23:32 Ceviche eerste keer: heerlijk maar ik wachtte iets meer voor eten ( kwantiteit)
13 aug 2023 om 10:06 Een hoop geld voor een oke maaltijd. Er had best meer saus meegegeven kunnen worden.
29 jun 2023 om 17:24 Prijs kwaliteit verhouding niet oké!
28 jun 2023 om 22:35 After two hours of waiting I received an email that my order was cancelled. Unacceptable.
20 jun 2023 om 9:18 not enough food
5 jun 2023 om 8:02 Nice food, just not enough of it. I ordered 2x burritos, one for lunch and one for dinner, and ending up eating both for lunch. Delivery took about 50 minutes.
19 mei 2023 om 21:37 Bezorging ging snel burrito was lekker heel veel saus maar er zat nouwelijks kaas en tomaat op de nacho’s en die waren veel te duur voor wat je kreeg voor de rest was het helemaal top
11 mei 2023 om 22:10 Smaak van de burritos was ok, maar de nachos waren teleurstellend.. geen guacamole, geen blauwe tortilla chips, heel veel extra zure room maar weinig salsa. Ik heb geen spijt, maar ga niet weer bestellen.
7 mei 2023 om 21:29 Just lovely.
5 mei 2023 om 17:52 I've tried all three burritos on offer here now. My friend loved the veggie version, and I think the chicken and beef are delicious. My favourite has to be the beef (barbacoa) though. Top marks for food quality and delivery!