CANTINA CALIENTE

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 72 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cantina Caliente. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 20:43 Probably the best Mexican restaurant in Amsterdam.
11 jun 2024 om 15:52 Burrito kan meer gevuld zijn
13 mei 2024 om 22:38 I order for pickup. Food is good. No issues.
12 apr 2024 om 16:47 Tiny portion and bland flavors. It came cold as well. The meat was dry. I also paid for a few salsas and got an amount that is tiny and honestly shame on you for sending your customers the amount of food you do. Never again.
12 apr 2024 om 1:54 Flauwe burrito, had meer smaak en spice verwacht.
9 apr 2024 om 17:55 Food is good, and hot.
19 dec 2023 om 22:40 Prima eten, maar wel erg kleine porties.
19 dec 2023 om 20:02 Het eten was koud, we moesten het weer warm maken in de oven
11 dec 2023 om 23:32 Ceviche eerste keer: heerlijk maar ik wachtte iets meer voor eten ( kwantiteit)
13 aug 2023 om 10:06 Een hoop geld voor een oke maaltijd. Er had best meer saus meegegeven kunnen worden.
29 jun 2023 om 17:24 Prijs kwaliteit verhouding niet oké!
28 jun 2023 om 22:35 After two hours of waiting I received an email that my order was cancelled. Unacceptable.